yacho Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 niestety interesuje mnie jedynie auto w automacie :/ Sedan lub kombi - silnik dowolny - cena w granicach 20-25k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 No to niestety moje odpada, bo ma manual. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacho Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 a Czy uwazasz ze te wymagania w tym zakresie cenowym sa realne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Jesli rozmawiamy o aucie z 2003 r. z dobrym wyposażeniem, faktycznie bezwypadkowym i zadbanym to tak. Myslę, że takie auto z tego rocznika spokojnie kupisz do 25 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 1 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Marcin Szymansk, jeśli chodzi ci o tą http://otomoto.pl/renault...-C11277588.html to jest tu skórzana kierownica która została dokupiona jak dodatkwo płatna opcja. Nie, chodzi mi o tę z pierwszego maila. Ona jest z 2006 roku, nie z 2005. To ph II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi