Lukasz.k Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak kupujesz to zawsze narzekaj, mimo ze czasem cos może nie przeszkadzać to nażekaj i nażekaj na głos zeby słyszał, wtedy koles pomysli moze serio nikt wiecej mi nie da, jak umiesz to nawet na 13 tysiaka ztargujesz na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Jasne, ze przy nimk nawet sie nie usmiachnalem non stop mialem jakies male ale, to ze troszke poprzypalane bylo wnetrze tzn np nie papierosami tak jakby troche wytarte nie wiem jak to ujac, to ze maly odprysk na tym spojlerze byl (btw to jest oryg czy jakis dokupywany?) i negocjowac zreszta bede z jego bratem. Myslicie, ze 13 tys bylo by adekwatne do samochodu? Nie lizaczac tych przetarc (koszt jakis 1000zl) i tych opon. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Spojler ori. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocek Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Kupilem autko jakis czas temu za 12,400 przebieg oczywiscie krecony bedzie miala z 200 tys ale jak mnie zapewniali w renault to z tymi silnikami przyjedzaja do nich z 400-450 tys przebiegami, sprawdzili mi oczywiscie silniczek, jest jakis maly wyciek oleju prawdopodobnie uszczelka miski olejowej, troche mam do wymienia w pzrednim zawieszeniu(czesci podliczylem na 100zl) a zrobie sobie to sam ze znajomym mechanikiem..ale to juz wszystko na wiosne teraz jak narazie jezdze, moc silnika bardzo mi sie podoba, i wkoncu mam swojego wymarzonego dizelka. Pozdrawiam, jakies fotki dolacze na wiosne jak umyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi