krawol2000 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam wszystkich od paru dni jestem zainteresowany kupnem meganki kombi :) najlepiej w dislu, pojemnosc nie ma znaczenia :) znalazlem taka oto oferte :( http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10565363 czy ktos moze mi doradzic czy warto? :) czekam na opinie specjalisttow. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Forum ma raczej wyrobione zdanie na temat sprowadzanych samochodów w komisach z Gniezna i okolic. Za duża dziura/złudzenie optyczne na zdjęciu? klapy bagażnika po prawej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 krawol2000, golas totalny :-P zrazisz się do Megane :roll: Ja autom z komisu mówię dziękuje ;-) na tylnej klapie nie ma napisu, a powinien być fabrycznie, czarne klamki nawet nie ma chromowych w środku, idzie znaleźć coś lepszego rozejrzyj się dobrze ;-) ja kupiłem 3 dni temu siostrze 1.5 85 konnego diselka tylko że w HB nie combi i na wypasie za 19200 skóra na kierownicy,gałce,ręcznym elektryka szyby lusterka, klimatronik, czujniki zmierzchu, deszczu itp tak i zdecydowanie ładniejsza od tej co wkleiłeś :-P choć fakt że kombi w podobnej cenie w diselku ciężko znaleźć :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 A gdzie alufelgi z opisu i ESP? scar, fakt coś z tą klapą z tyłu nie ten teges. Ma wgniecione tylne prawe nadkole( od przodu) czy mi sie wydaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawol2000 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 bylem ogladalem, zlom totalny, tyl bity na 100% zyba inny rocznik, spasowanie klapy z dachem takie ze z jednej strony kartki nie wlozysz a z drugiej palec wejdzie tak samo po bokach z tylu przy lampach, przod tez bity ale lepiej poskladany z prawej strpny od pasazera, wgniecenie na progu przy blotniku tylny lewy, i ogolnie zlom a w srodku 10 choinek zapachwych no i sprzedajacy spusci z ceny 500zl tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi