sartek Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Witam wszystkich! Co sądzicie o tym autku? Czy na pierwszy rzut oka widać w nim coś, co wskazywałoby na podejrzaną przeszłość lub inne problemy? Z doświadczenia wiem, że gdy podoba mi się jakieś auto, to z reguły jest z nim coś nie tak, ale w tym poza podejrzanie niskim przebiegiem nie dopatrzyłem się niczego szczególnego. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi http://otomoto.pl/renault-megane-gt-2-0-dc...-C10881956.html Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Po pierwsze bryczka fajnie wygląda, ale zdjęcia wzbudzają pewne wątpliwości: - w szczególności tył auta, klapa bagażnika nie pasuje do zderzaka lewa strona klapy ma mniejszą przerwę a prawa większą, poza tym odstępy klapy od tylnych błotników są różne. No i na koniec kolor zderzaka nie odpowiada kolorowi klapy - następnie drzwi po stornie pasażera jakoś mi nie pasują i zastanawiam się dlaczego nic nie widać od strony kierowcy może warto zwrócić uwagę podczas oględzin na tś stronę być moze sprzedający ma coś do ukrycia. - Jedno co mogę powiedzieć to auto nie wygląd na świeże - takie zniszczone z zewnątrz chyba, psuje to wygląd całości. Przebieg też mały no chyba ze rozbity na placu we Francji długo stał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Z oferty niemieckich komisów wynika, że takie auta w tym roczniku nasi sąsiedzi zza Odry sprzedają za 13-16 tys. euro. A zatem cena tego egzemplarza jest podejrzanie niska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi