rafm Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Zamierzam kupić, co o nim sądzicie ? klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 "Świeżo sprowadzony po wszystkich opłatach"-widząć taki teks od razy nabieram podejrzeń. Handlarz chce za niego 4300euro...po odliczeniu transportu,zarobku itd za ile go kupił,żeby mu sie opłacało? 3000-3500€? Znajdziesz gdzieś meganę za granicą za te pieniądze...jasne,że znajdziesz...bitą lub z przebiegiem 300tkm. Ta w ogłoszeniu nie ma przebiegu,może tu jest właśnie haczyk ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Cena adekwatna do stanu. Byleby wypchnąć parcha. Ale do rzeczy.... Zderzak przedni inny odcień + błotnik od kierowcy to samo, poza tym przyjrzyj się dokładnie zdjęciu z przodu: fatalne spasowanie maska/zderzak/lampa od kierowcy, różnice w szparach po obu stronach znaczne + lampa od kierowcy na 201% wymieniana pewnie na nieoryginalną . To tyle co widać z wierzchu, ciekawe jak podłużnice i reszta. Ja bym chyba nawet nie jechał oglądać. Zwykły polski ulep składany nieudolnie u Pana Kazia w stodole ;-) EDIT: Co do przebiegu to pewnie też zdrowo powyżej 200kkm widać chociażby po kierownicy i gałce zmiany biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rober1902 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 bez klimatronika,przebieg napewno kole 200,a stan to juz ma troche latek i napewno cos bylo malowane, nie pojedziesz to niebedziesz wiedzial, po zdjeciach nikt niestwierdzi czy było bite i jak mocno, ale pewnie przebieg ma tu znaczenie a nie wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 rafm, jeśli chcesz kupić porządne i zadbane Megane II z 2003 r. przygotuj sie na wydatek ok. 21 - 23 tyś zł. Za mniejsze pieniadze kupisz tylko kłopoty a nie samochód !! Nie ma nic za darmo kolego, jeśli coś jest dobre i zadbane to MUSI KOSZTOWAĆ !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 21-23tys? Ja kupiłam pół roku temu megane z 2003r za 30 tys. Za dużo? Być może, ale mam auto od pierwszego właściciela, przebiegu niecałe 100 tys (sprawdzone w renault), 100% nie bite. 1,9 dci, czarna (cała, nie z tymi szarymi elementami), climatronic, oryginalne xenony i 17stki. Może i dało się kupić taniej, ale przynajmniej mam fajne, pewne auto - jeżdżę i się cieszę, zamiast rozbijać się się po warsztatach. Już raz miałam okazyjnie kupioną meganę - odradzam okazje, odradzam komisy, odradzam handlarzy! Moja rada - zaczynać poszukiwania od najdroższej sztuki w roczniku, a nie od najtańszej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 nati_, no ja własnie mam za 30 tyś zł do sprzedania Megane II z 2005 r. i co niektórzy twierdzą, że to za duże pieniadze. Ja jednak tak nie uważam, zwłaszcza, że auto pewne, od I-go własciciela, z małym przebiegiem, jasną histrorią i bogatym wyposażeniem. Ale ludzie w Polsce nauczyli się wierzyć w cuda handlarzy, że mozna kupić "dobre" auto za pól ceny :-/ A potem lament na forum, że się psuje, że wiecej stoi niż jeździ itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi