maciek127 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 http://www.daciaklub.pl/forum/viewtopic.ph...asc&start=0 zapraszam do przeczytania tego i na 7 stronie też jest interwencja Auto-świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Przeczytałem i chyba zostawię to bez komentarza :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Ładna wpadka :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin14332 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Szkoda tylko że ta sprawa nie stanowi marginesu tylko niemal codzienność :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 więc to praktyka ogólnie stosowana przez komisy dealerskie, tylko sposoby różne. TFU - długi post kolegi M1ody 22-08-2009 22:37 a pamiętacie w rrg cały wysyp Meganek dCi sedan z Hiszpanii 2006/07rok o przebiegach poniżej 20 tysięcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 To fakt, kiedys maiłem okazje zakupic swojego słuzbowego Fousa9 Normalnie zakochany byłem w tym aucie) oddawalem go do firmy leasingowej to na liczniku było 211 tyś. Wyszło jak wyszło auta nie kupiłem. Ale po jakims czasie znalazlem go w komisi gdzieś na śląsku z przebiegiem 163 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi