rescue Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Witam wszystkich serdecznie. Zastanawiam sie nad zalożeniem instalacji LPG do mojego auta (Renault Megane 1,6). Mam zamiar zalozyc "sekwencje" wiedz zwracam sie z proźba o podanie mi ile taka instalacja kosztuje, która byście polecili do tego auta i który warsztat polecacie do jej zalozenie (oczywiscie w miare blisko Zielone Góry ewentualnie w ościennych województwach) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Moge zaproponować Gorzów Wielkopolski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescue Opublikowano 4 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 A dokladniej jakies namiary na ten warsztat w Gorzowie i jakie maja ceny poszczegolnych instalacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 4 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2007 KOBA AUTO GAZ PIOTR KORBANEK ul. Podm. Boczna 14 66-400 Gorzów Wielkopolski 095-726-33-19 Ja za instalacje II generacji do swojej reni BRC JUST i butla w kole płaciłem 1900 zł on jest w sieci CZAKRAM serwisy mają w całej Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rescue Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A ma ktos moze informacje na temat warsztatow w Poznaniu lub Wroclawiu i jak tam kształtuja sie ceny instalacji sekwencyjne i ktory wrsztat ppolecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi