coolesh Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Czołem wie ktoś może gdzie znaleźć dane techniczne silnika 1.9 dci 120KM? Na stronie reno jest opisany silnik 1.9 dci 130KM :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 serwer ftp pikura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coolesh Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 czołem niestety przegrzebanie ftpa jesli nie ma sie szybkiego łącza (siedze nad morzem przez gprs) jest kłopotem bo większość plików ma po kilkadziesiąt mega. Wskazałbyś konkretny w którym znajde dane technicze? [ Dodano: 2007-06-17, 22:36 ] Czołem tym razem odpowiadam sam sobie, ale na pewno większość z was znajdzie tam dane techniczne swoich strzał i strucli kumpli http://www.motofakty.pl/testy_i_porownania...89&typ=1656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi