Piotrekglowno Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Jak w temacie proszę o ocenę i wasze spostrzeżenia. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=922837363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 prawe drzwi przód wydaje mi się, że nie spasowane, ogólnie ładny lakier ( być może polerowany) i inne szczeliny zupełnie OK. Brak rury ssącej dolotu, silnik wygląda na myty (uwaga!) i nie wiem dlaczego ale ja mam 1999 i żadna ze spinek i śrub w silniku (patrz poduszka skrzyni) nie jest skorodowana (albo warunki albo wody powąchało). Mało zdjęć środka. Ogólnie całkiem całkiem, przebieg nawet realny. Gdyby coś nie wypaliło kolega będzie identyczną tylko srebrną sprzedawał niebawem. Zadbane i sprawdzone auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 zderzak z tyłu był lakierowany powinno być fragmenty czarne, czyli ktoś ktoś miał pewnie jakąś przygodę i polakierował przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoofeR Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Za tani. Dalej sobie dopowiedz, dlaczego ;-) Koledzy wyżej mają racje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vivaldi Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 zderzak z tyłu był lakierowany powinno być fragmenty czarne :) :) :) faktycznie a przeoczyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 najlepszym się zdarza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekglowno Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 No i po ptakach. :-/ Samochód kupiony za 8600 facet się przyznał że wymieniana przednią i tylną szybę oraz malowana maska i tylna klapa. wszystko poza tym ok :shock: . Chociaż nie chce mi się w to wierzyć. Coś bardzo tanio za tanio :shock: :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi