Piotr22 Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Witam, noszę się z zamiarem kupna Megane Kombi. Od kilku miesięcy śledzę strony internetowe i zainteresowałem się konkretnym samochodem, byłem nawet go ogladać i sprawa przedstawia się następująco: - samochód jest w sprzedaży od X 2009 ( za 29 900,00 zł ), - jest po leasingowy, należał do firmy Masterlease. - w dokumentacji auta jest jedynie kopia faktury dla tej firmy z lipca 2009r. z przebiegiem 79 000, - wg faktury był wymieniony : rozrząd, drążki i gałka kierownicze, olej, Sprzedawca mówi że lakierowany był prawy błotnik i zderzak. Samochód w środku nie picowany ale czysty, podobnie jest z silnikiem. Wszystkie szyby są z 2005r, a tylna lewa z 2003r. Brak książki serwisowej. http://makrocar.otomoto.pl/renault-megane-...-C11511134.html Proszę o poradę czy ma sens zakup takiego auta, Spotkałem się z problemami sprawdzenia przeszłości serwisowej. Z góry dziękuję za odpowiedzi.Piotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 20 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 przy jakim przebiegu tego silnika jest zalecana wymiana rozrządu? Nie znam żadnego właściciela leasingodawcy, który zrobiłby cokolwiek przed czasem. Prawy tył czy przód lakierowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi