Danielossss Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 http://www.flokowanie.pl/grafika/100_0674.jpg http://www.flokowanie.pl/grafika/100_0677.jpg www.flokowanie.pl www.flokowanie.com.pl Może zimą autkom by cieplej było? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 ja bede flokowal slupki jak zamontuje wskaznik, nie wiem czy w tej firmie ale pokaze efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERTAL Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Kwestia gustu - mnie nie powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 flokowanie góry deski jest niegłupie bo nie będzie się w szybie odbijać - sam się nad tym zastanawiam, bo trochę mnie wkurza deska w szybie odbita ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Jak masz airbag kierowcy to już jest kiszka. A poza tym ten kurz... zdrówko :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Ta niebieska megana to kolegi i wygląda super to flokowanie, Basenji, a w czym ci przeszkadza ten airbag??? przeciez flokowanie to nie jest obklejanie jakimś materiałem tylko te kudełki są natryskiwane i poduszka i tak wystrzeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 powiem wam ze nawet ładnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 mi sie flokowanie kojarzy bardziej z zakrywaniem sladów po wybuchu air bagu przez "pseudo handlarzy" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 bleee.. dla mnie ochyda.. jak juz cos to profesjonalne obszycie deski skora... ale to juz wieksza kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 dokłądnie- zgadzam się z MrTea. troche to takie wsiowate... jak zabawki z odpustu... skóra albo oryginał. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 to wyglada dokladnie tak jak slupki w m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leos Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 panowie obszycie skórą całego autka wraz z siedzeniami to koszt około 1500zl ostatnio oglądałem taka skórke biało szara w audi i robi to wrazenie :) sam dumam nad tym z kad wyczasnąc ta kaske a co do flokowania to z kangura to jest znajomy i oglądałem to ostatnio i nie robi wrażenia szczególnie jak dobierze sie tak beznadziejne kolory heh kojarzy mi sie z lizakiem z odpustu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 6 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 a co do flokowania to z kangura to jest znajomy i oglądałem to ostatnio i nie robi wrażenia szczególnie jak dobierze sie tak beznadziejne kolory heh kojarzy mi sie z lizakiem z odpustu ten z kangura to Fixer??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dave Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 A mnie sie podoba, tylko nie ten oczo... kolor... :roll: Kumpel ma w beji E30 wyflokowana deske + orginalne kubly, i powiem szczerze ze rasowo to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 8 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2007 ja chce gore deski wyflokowac zeby sie nei odbijala, bo mnie dobija najbardziej ta oslonka wyswietlacza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi