hornet Opublikowano 23 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 Macie info co do zawieszenia w RS? Podobno standardowo w RS'ie jest usztywnione zawieszenie jest jeszcze wersja CUP z bardziej usportowionym. Pytanie jak bardzo jest ono usportowione, czy nie będzie uciążliwe (zbyt twarde) w normalnej jeździe. Wiem że to rzadki model ale może ktoś już ma okazję tym jeździć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 czy nie będzie uciążliwe (zbyt twarde) w normalnej jeździe Pytaniem jest co dla ciebie znaczy zbyt twarde :) To jest 250KM takze zawieszenie tez bedzie odpowiednio zestrojone na agresywny styl jazdy, nie licz na komfort. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Będzie uciążliwe przy normalnej jeździe. W sumie RS jest spoko jak poruszasz się po torze wyścigowym. Czego się spodziewasz od samochodu, który został do tego stworzony? Nie ma być komfortowy, ma szybko jeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubal Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 hornet, RSem nie jeździłem ale z opinii tych co jeździli (patrz: youtube i inne media) zawieszenie Cup jest zdecydowanie nie na nasze drogi. No chyba, że zamierzasz jeździć tylko po torze a auto wozić na lawecie :) Oczywiście da się na tym jeździć ale takiego zawiasu po prostu szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Tak też myślałem, choć w wyszukanych opiniach sportowa sztywność Renault i tak wybada niebiańsko komfortowo w stosunku do niemieckich pancerwagonów.... Szkoda tylko że mechaniczna blokada mechanizmu różnicowego jest tylko w wersji Cup, przy tej mocy płynniej przekazywany jest napęd. W salonie na wiosnę wypożyczą od Renault Polska model RS bym mógł odbyć jazdę próbną. Będzie wtedy wszystko jasne. A wracając do sztywności to liczę się z tym, że to nie będzie miękkość Laguny Coupe, która jak dla mnie za bardzo dyliżans przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi