Robak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2007 kazet nikt ci nie broni jechać do firmy tuningowej na hamownie ale jak delikatnie zwracam uwagę ten temat porusza domowe TANIE sposoby powiększenia poziomu adrenaliny przy prowadzeniu cywilnego autka...hihi np owinięcie pianką i folią aluminiową dolotu powietrza aby się nie nagrzewało od silnika bądź montowanie "sportowych świec i kabli ze stożkiem od silnika 3,0 do tego jaskrawy kolorek i szpan na wiosce (wiesz mieszkam w Poznaniu i tu są naprawdę maniacy tuningu więc co nieco się widzi i podpatruje) do tego polecam lekturę profesorka z pzmotu (nie pamiętam nazwiska z auto świecie ) o rasowaniu silników benzynowych (z czasów PRL) ciekawe rzeczy tam wypisuje POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 Robak pojechałeś mi po ambicji... Szukałem, szukałem... Stronka z testami domowych i profesjonalnych przeróbek. Nie komentuje zobacz sam. A co do miasta Poznań to nie byłem, natomiast byłem w Wieliczce tam to jest dopiero "tuning party" :) Pozdrawiam http://www.chojnacki.com.pl/testy.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 6 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zapominacie Panowie o jednym....Katalizator to ważna cześć eksplatacyjna samochodu i musi być dedykowany do danego modelu auta. Podróbka powoduje wariacje sondy Lambda, a ta z kolei żle steruje osprzetem silnika co powoduje jego złą pracę. Zastosowanie strumienicy jest mniejszym złem, ale żaden uczciwy diagnosta nie podbije rejestracji nie widzac katalizatora. Wybór należy do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Hunter Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ja zamontowalem w swojej meganie strumienice ta z allegro o wygladzie kata i przeglad przeszla bez problemu:) po wymianie kata na strumienice wycialem tlumik srodkowy i wymienilem koncowy na tzw. MUGEN i bardzo ladnie sie kreci, sonda nie wariuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi