Mosiu1 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam PO kilku nieudanych próbach zakupu znalazłem kolejne ogłoszenie http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11751277 proszę o wypowiedzi na temat auta - wczoraj oglądałem - brak tempomatu i szyba oczywiście standardowa a nie podgrzewana - ale poza tym autko bardzo ładne - otwieramy maskę i śruby jej mocowania - po 2 każdej ze strony - jedne są w kolorze nadwozia, drugie nie - wyglądają na oryginały i auto raczej nie bite - może ktoś zerknąć u siebie? i druga sprawa - silnik pracuje równo ale jest wyczuwalne lekkie buczenie od strony pasażera - jakby przy alternatorze - łożysko? napinacz, pasek? ile ewentualnie może mnie to kosztować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enrico65 Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Witam Koleś podaje w opisie że ma tempomat, a na zdjęciu nie ma włącznika od tempomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magir Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Rocznik 2004 i taki przebieg ........... tu bym był bardzo ostrożny. System bez użycia karty - nie widzę przycisków na klamkach drzwi ( u mnie są , drzwi otwieram i odpalam autko robię to bez wyciągania karty z kieszeni ) no chyba ze to działa tylko na uruchomienie silnika. ...... jak on ma tą przednią szybę podgrzewaną...... chętnie się dowiem. Tak ogólnie to jest ładny ,ale bez sprawdzenia w ASO nie kontynuował bym tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu1 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 sprawdziłem co nieco w aso - przebieg wydaje się realny - reszta okaże się na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi