Robak Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 taka cytrynowata ta laguna ten sam projektant co w citroenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak każda nowa generacja - bardzo ładne auto... i oczywiście jak to od II generacji jest w kombi wygląda zdecydowanie lepiej. Jeżeli chodzi ogólnie o samochód to zapewne wielu będzie zwolenników, ale jak znam życie kto wcześniej miał Lagune II czy też ogólnie Renault tego auta nie zakupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Jak kazde nowe autko musi sie oko trochę do niego przyzwyczaić... Dla mnie i tak najpiękniejszą Laguna będzie Laguna 1 ... Mimo po upływie 13 lat i tak jest sliczna i nowoczesna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 kto wcześniej miał Lagune II czy też ogólnie Renault tego auta nie zakupi To ja zgłaszam głos odrębny :) Wcześniej miałem Clio i przy wyborze kolejnego samochodu (w grę wchodziły Megane, Almera i Astra) Renault miał bonus za pochodzenie, znaczy, markę :) I gdybym dziś musiał kupować kolejne auto (gdyby mi się, nie daj Boże, np. rozbiło), to na 90% byłaby to Megane :P A kiedyś, jeśli będzie potrzeba większego, to coś wiekszego z rombem na masce - Laguna na przykład :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 MrTea, z tym się zgodzę, Laguna I była najładniejsza w swojej klasie do dzisiaj to auto mnie urzeka... Laguna II też nie powiem jak była premiera i widać było ich bardzo mało to całkiem, całkiem... teraz jednak jak jest ich aż za dużo i tak oka nie cieszą, tym bardziej patrząc na konkurencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Laguna I była najładniejsza i chyba zawsze zostanie najładniejsza laguną (jak na swoje czasy) a ta jest najpięknieszja; niestety (lub stety) od prawie 3 lat już nie moja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Teraz weźmiecie mnie za heretyka ale do dziś gdy widzę jakas Lagunę 1 szczegolnie ph2 to lezka w oku mi sie kręci ze jnie trafiła się żadna godna uwagi tylko Scenic Ale póki co to nie moge narzekać po za tym ze szybciej nie da sie tym w zakręty wchodzić 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_B Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Dołożyłem się do "bardzo" z tym, że ogólnie nie lubię samochodów gdzie ciągnie się zadkiem po asfalcie (odpowiada mi wysokość siedzenia w np. Kangoo i Scenicu - może to przychodzi z wiekiem) i nie przepadam za pozycją leżącą za kirownicą. Poza tym autko bardzo zgrabne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Human Resources to prawda, L1 byla porownywalnie najfajniejsza. L3 podoba mi sie naprawde SREDNIO. W ogole to bardzo przypomina "wygładzoną" LII. Ja bym ją raczej omianował LII ph. II gdybym zobaczyl na ulicy po raz 1 i nie wiedzial ze to L3. Coz, wyglada na żywcem rżnieta z Cytryny C5 lub Pezia 407 (przód). Liczylem an cos wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ogólnie ostatnio coś Renault nie zachwyca... a jak zachwyca to chwilowo... i szybko sylwetka sie starzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 generalnie to ostatnie "zachwyty" to chyba byla Meggie II. Tzn takie FEST konwenansołamacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 poczekajmi może następcznia renault megan nas zaskoczy a co do laguny to nigdy mi się niepodobały nawet III Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 obawiam sie ze MIII nie bedzie sie wyrozniac od calej klasy C :/ TEN SAM profil, tyl lekko inny, przod z "metka" marki :/ no chyba, ze RFDS sie popisze i odwazy wypuscic kolejnego "szoka" na rynek :) byloby BARDZO milo a LIII jest stonowana tylko ze wzgledu na klase auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mister Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Meganke zrobią tak jak 308-mke... Chociaż można sie mylić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 LIII jest stonowana tylko ze wzgledu na klase auta. O wlaśnie. Na pewno w Renault pamiętają, jak żalośnie sprzedawal się Vel Satis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi