qmpel13 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Tak jak w temacie: czy to auto jest OK? http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11811120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 chyba coś nie tak z tą skrzynią biegów, przebieg może cofany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 rozgrzebany w amatorski sposób drążek biegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Mi się nie podoba spasowanie przodu, szczególnie maski z zderzakiem przednim. Poza tym ten ksenon o którym pisze sprzedający nie jest fabryczny, brak spryskiwaczy i samo poziomowania(na zdjęciu środka widać ręczną regulacje wysokości świateł, a przy fabrycznym ksenonie nie powinno jej być) Zastanawia mnie jeszcze kierownica, chyba była cała wymieniona, bo przy jasnej tapicerce, na dodatek skórzanej powinna być chyba jasna, a jest czarna. Odchodząc od aspektów technicznych, cena jest zbyt "atrakcyjna" Gdybym ja sprzedawał tak wyposażony samochód, z dieslem i takim przebiegiem, i gdyby był w super stanie i super zadbany, to nie chciałbym za niego takich groszy Ja bym wycenił go na co najmniej 22-23 tysiące PLN. Ja bym sobie go darował, bo taką okazją, to możesz sobie narobić tylko problemów i nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi