dexter74 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Taką wypatrzyłem: http://auto-boldo.otomoto.pl/renault-megan...-C10045778.html Nie wiem jak stan techniczny, sprzedawca podał VIN, w historii nie ma nic złego, przebieg też się zgadza no i ten zapis o gwarancji mnie trochę przekonuje... Jakieś uwagi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthuras Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Hmm, po lekturze w sieci zalecana ostrożność i dokładne sprawdzenie opinia o komisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter74 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Hmmm, tu mam nfo z pewnego źródła, że pod koniec 2007 roku miał przejechane 87000. Czyli chyba faktycznie doopa, w 2 lata tylko 15000? Ponadto w ogłoszeniu jak wół stoi "Kraj pochodzenia: Polska, Kraj aktualnej rejestracji: Polska." Aha, akurat, wozidło przyjechało z Niemiec i nawet przerejestrowane nie jest. Co za fajansiarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthuras Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 dokładnie, pierwsze 2 lata po 43kkm a następne 2 po 7kkm, ale cofnięty licznik to nie wszystko, jak auto stoi niedaleko to może warto podjechać ? w końcu liczniki są cofane "na życzenie klienta" który nie patrzy na stan a na przebieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter74 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 jak auto stoi niedaleko to może warto podjechać Niedaleko (45 km) ale już mnie zniechęcił sprzedający... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 dodatkowo fotel kierowcy jak jest po wycierany i ta kierownica na dole ? :-/ :-/ Mam auto "po flotowe" z przebiegiem 30 tys większym i tak źle to nie wygląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Cos jakoś w ten przebieg nie moge uwierzyć zobacz jak spatałachana jest kierownica i ... oba przednie fotele !! Na samym ich dole przetarta tapicerka i wyłazi gąbka. Moim zdaniem to auto ale ma dobrze ponad 200 tys km albo jeździli nim na przednich fotelach ludzi którzy ważyli przynajmniej 120 kg każdy Teraz jeśli chodzi o wyposażenie o którym pisze sprzedający: - brak tempomatu - brak wielofunkcyjnej kierownicy - brak welurowej tapicerki a to "układ hamólcowy" daje wiele do myślenia o kulturze i wykształceniu sprzedajacego 8-) Chyba pierwszoklasista jest lepszy z ogrtografi niż ten ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter74 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Co do przebiegu - podkoniec 2007 miał nakręcone 87000 (sprawdzone). Więc te 102000 to mit, ale z drugiej strony ile mógł w te 2,5 roku nakręcić? Co do foteli - też to zauważyłem ;-) I zapalniczkę gdzieś wsiorbało ;-) Puścić to na bezwypadkowe z info o przebiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 dexter74, zapalniczka akurat to nic wielkiego, sam mam podpięte CB i nawigację i już sam nie wiem gdzie jest moja zapalniczka :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nik Opublikowano 20 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Licząc że gość robił po 45 tys rocznie (skoro na koniec 2007 miał prawie 90 tys, a auto miało wtedy 2 lata) no to wychodzi, że przebieg tego auto to jakieś 200 tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter74 Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Rav, widzę, że masz spory przebieg wswojej megi - jak sięspisywało autko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi