froggmcfly Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam Wszystkich ... Jestem tu zupełnie nowy ... choć scenikiem poruszam się od lat już kilku ... Teraz jeżdzę Scenic I RT'98 2.0 benzyna/gaz ... ale przyszła pora, aby wierne autko zmienić na coś nowszego. Zastanawiam się nad Scenic II - nie wiem, czy lepiej w benzynie, czy w dieslu ... Wpadło mi w oko coś takiego: http://mi-car.gratka.pl/ogl/11329022.html Jak na taki wiek - podejrzanie mały przebieg chyba ... Czy warto interesować się tym modelem (i tym konkretnie autem)? Mają w tym komisie jeszcze kilka innych Sceników: http://mi-car.gratka.pl/ogl/11329022.html Oglądałem - wyglądają dla laika przyzwoicie ... Pomocy ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
froggmcfly Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Cięcie Dzięki za propozycję ... ale niestety, ten najfajniejszy, z panoramicznym dachem już odjechał w siną dal ... Zamiast niego - pojawił się dziadek z 1996 roku ... ;-) Szukam zatem dalej Scenika 2004-2006, min. 100KM, szyber, el-szyby i lusterka, klimatronic - are a must have. REGULAMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
froggmcfly Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 No, cóż ... w komisie na Wawelskiej został już jedynie jeden biedny grand scenic ... ALE - znalazłem na warszawskiej Białołęce komis "Auto Ratusz". Panowie twierdzą, że specjalizują się w sprowadzaniu Renault, od dealerów z Francji. Macie może jakieś doświadczenia z tą firmą? Mieli sporo Sceników z 2007 roku, w sobotę były to w większości dCi 1.5. Kurczę, chodzę, zglądam i chyba zdecyduję się, żeby zrezygnować z szyberdachu na rzecz młodszego auta i jednak pomyśleć o dieselku ... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi