Łysy__ Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Panie/Panowie co sądzicie?? http://moto.allegro.pl/item979753069_megan...ry_polecam.html I pytanie do znawców tematu - jak sprawuje się ten silnik ?? Z tego co udało mi się doczytać jednostka trwała i mało awaryjna. Prosiłbym o opinię osób, które miały/mają styczność z tą jednostką napędową. Prośba dość PILNA ! Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi. Pozdrawiam, Kuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwości to zabierz autko na ścieżkę zdrowia. Wygląda rozsądnie. Na co trzeba uważać to przede wszystkim rdza (progi, nadkola, klapa, pas przedni), wycieki z silnika, skrzyni biegów, czy właściciel rzeczywiście ma np. faktury na wykonane naprawy. No i samo LPG ale o tym to ja nic nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dzięki kolego za odpowiedz. Na co megi lubi być uczulona to wiem bo mam 2 sztuki w domu na chwilę obecną. ;-) A jak z silnikiem ?? Bez obaw można go kupować ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 W dziale mechanika jest dział dotyczący 2.0 8V. Można go spokojnie przejrzeć (ale to pewnie już zrobiłeś). Z tego co pamiętam to nie jest to popularny silnik ale solidny z niego koń pociągowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Silnik 2.0 8V jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi