piotromir Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Na początku, chciałem się przywitać z wszystkimi forumowiczami. Jest to mój pierwszy post, choć wiele ich już przeczytałem. Potrzebuję wstępnej wizualnej pomocy w ocenie auta, które mi się spodobało i odpowiada moim założeniom co do nowej fury. Z góry dziękuje za uwagi komentarze. http://otomoto.pl/renault-megane-dci-z-gwa...-C11328572.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 wizualnie jest ok. reszta do sprawdzenia , cena okazyjna jak wsio będzie ok. tylko przebiegu nie podał, podejrzewam że jakiś polieasingowy to przebieg moze mieć spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotromir Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 w oczy rzuciły mi się listwy na drzwiach. Są całe czarne, podczas gdy w innych porównywalnych autach sa srebrne znaczki np http://otomoto.pl/renault-megane-1-5-dci-1...-C12337763.html Czy ktoś ze znawców mógłby się wypowiedzieć w tej kwestii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonescu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Jak mnie zawsze bawi hasło pełna opcja. Do pełnej opcji to trochę brakuje. Jakieś dziwne otarcie nad tylnymi prawymi drzwiami i dziwne coś jakaś skrzynka pod nogami pasażera. Bajeranckie lapy z tyłu i na moje oko dziwnie przylegająca klapa no i nieskładane elektrycznie lusterka. Zresztą kupuj od pers-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arka3 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 W tej wersji poduszka kierowcy powinna być chyba z kółkiem chromowanym. Trzeba by sprawdzić czy to nie atrapa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 do pełnej opcji to brakuje nie tylko skóry ale tez Nawigacji, Solar Dachu, Alufelg , Xeonów , można powiedzieć ze to takie szczegóły za parę tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 składanych lusterek, tempomatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 w oczy rzuciły mi się listwy na drzwiach wygląda na Expression z listwami 2007 W tej wersji poduszka kierowcy powinna być chyba z kółkiem chromowanym i kierownicą wczesny 2006 były bez skóry i obwódki w tym modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Sprawdź czy to nie jest samochód z leasingu, albo z wypożyczalni. Reno w tamtym okresie duuużo wypychało do budgeta. Sam taki kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotromir Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Sprawa fury się wyjaśniła. Otóż byłem dzisiaj umówiony w serwisie i chciałem rano potwierdzić te wizytę telefonicznie u sprzedającego. I wtedy Pan przypomniał sobie, że autko ma jednak malowane 4 elementy i czy mi to by nie przeszkadzało. Krew mnie zalała, bo gość tylko czasu mi namarnował. No ale jedziemy dalej, w podobnym tonie. Znalazłem kolejne interesujące mnie parametrami auto. Może ktoś juz oglądał? macie jakieś sugestie co do tej sztuki? http://www.armadacars.gratka.pl/ogl/11425022.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 ten już chyba był, wtedy w komisie z Pruszkowa. Cośtam miał nieteges. Kolega z Forum nie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi