robineq Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Witam z tego co zauważyłem do drzwi i do tylnej półki idą 13cm a czy do deski jest możliwość wsadzenia głośników 10cm ?? czy to tylko miejsce na tweetery ?? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 chodzi Ci o miejsce przy słupkach? to jest miejsce na tweetery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robineq Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 tak to miejsce kolo slupka nad kierownica, tez mi sie tak wydawalo bo akurat u mnie brak podstawki na tweetery i tak zastanawiam sie nad mozliwoscia tam jakos upchania 10cm głośniczków przymierzam się do zakupu głośników 130mm do drzwi w R Scenic: i do wyboru sa: 1. PHONOCAR Y-LINE 130mm 2/740 2. Pioneer TSG-1349 3. BLAUPUNKT GTC 542 4. Blaupunkt GTx 542 lub jakieś inne propozycje :) Pzdr i czekam na sugestie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi