cwf5 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Witam Szanownych kolegów! Zamierzam kupić rodzicom Megane I 2001-2002, najlepiej benzynkę 1.6. Co można powiedzieć o nich-warto?? Znalazłem w sieci dwa interesujące ogłoszenia i proszę o ocenę tychże autek. Z góry dziękuję nr 1 nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=v2devewxyind ja bym tą wybrał ma podgrzewaną przednią szybę to jest wielki +, przynajmniej dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaŁaS89 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Również bym wybrał tą drugą. w środku pół-skóra, ładny kolorek no i ta szyba podgrzewana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwf5 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Ja w tym ogłoszeniu nie widzę info nt. ogrzewanej przedniej szyby!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 ja nawet nie czytałem ogłoszenia po prostu widzę zdjęcie i je analizuje na przed ostatnim zdjęciu widzę że pod ogrzewaniem tylnej szyby jest też włącznik podgrzewania przedniej szyby, jeśli pamięć nie myli ten samochód też ma podgrzewane fotele , sam bym chętnie kupił ten samochód ale nie mam środków :-/ niech fachowcy się wypowiedzą czy nie bite 2 sztuki [ Dodano: 2010-04-06, 20:44 ] fajnie było by jak byś wyszukał wersje jeszcze z ESP, i nawigacją fabryczną ( chyba ma czujniki ciśnienia w oponach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwf5 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Nie szukałem nawet z takimi opcjami, ale raczej nie zmieściłbym się w założonym budżecie. Tak na marginesie-niezły wzrok (podgrzewana szyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 wiesz jak jeżdzisz podobnym to każdy nowy detal wpada w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACHE Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 podgrzewane fotele i tak też jest ;] po lewej stornie kierownicy są włączniki (pod lewym nawiewem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwf5 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Odnośnie blacharki coś mogę się dowiedzieć. Czy widać coś niepokojącego na zdjęciach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi