gonski Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 witam, jestem nowy, właśnie cieszę się z zakupu właśnie takiej meganki , jeszcze jej nie odebrałem więc może o tym więcej za kilka dni dlaczego zakładam ten temat ? otóż zaciekawiło mnie to : http://auto-ziemba.otomoto.pl/renault-mega...-C11637623.html przebieg 101500 km a tu ten samochód(dokładnie ten egzemplarz) w grudniu zeszłego roku z przebiegiem 143000 km : http://docs.google.com/viewer?a=v&q=ca...huq8mPDHmgwuARg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obiboc Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Stary numer, oddawałem swojego służbowego focusa to miał 210 tys na liczniku. Później znalazłem go gdzieś w lodzi i miał już tylko 153 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Czy ten samochód na zdjęciu to Twój nowy nabytek? Ja bym od razu uderzył do Ziemby i żądal wyjaśnień oraz obniżki ceny. To jest fałszerstwo karane z kodeksu karnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo2oo1 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ręce opadają normalnie. w tym kraju zakup używanego auta, którego opis = stanowi faktycznemu graniczy z cudem :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav85 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 gonski, tak z czystej ciekawości skąd dorwałeś taki dokument ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonski Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 rav85 dorwałem go w necie ja kupiłem taki sam model tylko nie od Ziemby u mnie z takiego samego dokumentu wynika,że przebieg jest prawidłowy (jutro mam odebrać) ale to już od tygodnia jutro i jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 ale to już od tygodnia jutro i jutro widocznie drukarnia nie zdążyła z książką serwisową :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denim Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 A podrzucił byś jeszcze raz ten dokument bo niestety link już nie działa. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonski Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 no niestety ale ja dla siebie wydrukowałem swój egzemplarz , na ten trafiłem przy okazji tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi