kammat Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Witam!mam pytanie czy miał ktoś z forumowiczów stycznosc z takim udogodnieniem jak automatyczne zamykanieotwieranie klapy bagażnika! przyznam że jestem takim czymś bardzo zainteresowany,wiem i widziałem,że w niektórych modelach BMW,albo Mercedesa taki "bajer"istnieje wiec może jest taka możliwość zamontowania podobnego układu w Renault Grandtour?może ktos zna jakąś firmę która mogła by wykonac taką modernizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joobs Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Nad tym samym zastanawiam się w Megane II GT. Bardzo fajna rzecz, jak się z pełnymi rękami bagażu podchodzi. Prawdopodobnie trzeba by jakoś przerobić zamek (inaczej podłączyć) i dodać siłowniki zamiast tych pneumatycznych. Tak by po naciśnięciu na karcie klawisza od bagażnika otwierał się zamek, a nastepnie siłowniki otwierały klapę.. gorzej z zamykaniem - trzeba by chyba coś przeorganizować w komputerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi