eques Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Witam, opiszę problem, 2 miesiące temu musiałem przewieźć w scenicu parę długich rzeczy, co wymusiło na mnie wyjęcie siedzenia pasażera i odpięcie napinacza pasów. Operacje została wykonana przy włączonym aku, ale bez kluczyka w stacyjce. Po włączeniu silnika zaświeciła się kontrolka ( normalne), ale po powrotnym włożeniu siedzenia kontrolka nie zgasła, na forum wyczytałem, że nalezy skasować błędy w kompie poduszki, OK, błędy zostały skasowane i teraz zaczynają się wartepy. Pomimo wykonania tych wszystkich operacji, kontrolka poduszki i napinaczy nie gaśnie. Co więcej, w pamięci komputera nie są rejestrowane nowe błędy, znaczy połączenie jest OK. W takim stanie jeździłem i jeżdże juz 2 miechy. Dwóch Mechaników pogrzebało z komputerem, przy kablach i rozkładają ręce. Jeśli ktoś z Was ma jakiś pomysł co to moż być i gdzie szukać usterki, proszę o pomoc. Pozdrawiam Cezary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Czym Ci kasowali te błędy? Clipem czy jakimś uniwersalnym diagnoskopem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eques Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Modół Bosch podłączony do laptopa O! Bosch! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi