bakutomek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2007 witam czy orientuje sie ktos ile sprzedano megane II F1 TEAM w polsce (ciekaw jestem ile takich aut jezdi po naszy kraju) z moim juz jest jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 to chyba pierwsze na tym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Nie wiem czemu ale F1 team czyli r26 strasznie mi sie nie podoba, poprzednia wersja RS był a super, ta przed liftingiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 bakutomek, pytaj Renault Polska a nie na forum. Gratsy dla rodziców, że ci kupili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommiB Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 dokladnie..... :-P sredni sposob na pochwalenie sie nowa fura, no ale jak ktos ma 23lata... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 hmmm nie przesadzajmy, to ze ktos ma 23 lata nie decyduje o tym czy jest taki czy inny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 bakutomek, wstaw jakies zdjecia w dziale "nasze auta", bo faktycznie - taki troche farmerski Ci wyszedl ten temat. :shock: Gratuluje i zazdroszcze, szkoda tylko, ze nie zolty. Jezeli chodzi o temat: mysle, ze kilka jezdzi. Ja juz ze 4 widzialem (w tym jeden napewno Demo). Ktos na forum czytalem, ze juz zamowil na wrzesnien, ktos inny sie przystawia etc. Tez mi sie RS podoba bardziej przed liftingiem. To znaczy zderzak przedni z odstajacymi halogenami, bo reszta to samo, albo na plus dla nowej wersji. Btw. Jak coniektorzy nie widzieli, jak rodzice mu daja kase na ten samochod, to niech zamilkna z takimi komentarzami, bo widac, ze kompleksy wylaza. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakutomek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 mam tylko kilka fotek z tylu (robione telefonem) jak zrobie sesje to sie pochwale :) narazie macie przedsmak tego co bedzie ..... a na jednej z fotek przod tylko ze nie moj :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Widze, ze Pruszkow 8-) . Cyga tam teraz rzadzi, ale czekamy na nastepny sezon Odwroconych :-P ... Fajowa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A mozna gdzieś takie zaciski z tarczami kupić jak ma kolega w RS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Basenji Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Są to genialne samochody. Też kiedyś sobie taki fundnę. zdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 A mozna gdzieś takie zaciski z tarczami kupić jak ma kolega w RS ? w aso za kosmiczna kwote, a po co ci w 1,6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Btw. Jaki symbol maja Meganki RS (przykladowy, moze byc F1, a moze byc zwykly RS, obojetne)? BMxx CMxx EMxx GMxx KMxx LMxx czy SMxx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal83 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 TEMAT PT: "CHWALĘ SIĘ" Treść. MAM RSa, a wy nie Gratsy dla rodziców, że ci kupili bo jak ktos ma 23 lata to go nie stac na taki samochod?? hehe- 5qra, TommiB, sornat- oj chyba ktos mocno zazdrosci:) jak wiadomo kazdego kogo stac trzeba niezle zmieszac z blotem. [ Dodano: 2007-06-23, 17:47 ] btw. bakutomek gratuluje wyboru. hmmm nie przesadzajmy, to ze ktos ma 23 lata nie decyduje o tym czy jest taki czy inny... mysle ze to jednak byl najlepszy wybor zreszta drogi Sornacie zobacz sobie ten filmik http://www.autocar.co.uk/VideosWallpapers/...4261&Mode=B Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 czlowieku dorosnij i nie ośmieszaj się .... CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM wiesz o czym ja mowie??? nikt tu niczego nie zazdrosci... JA STANALEM W JEGO OBRONIE.... mowie, że te że ON ma 23 lata nie musi źle o nim swiadczyc:) ale widze ze świadczy jednak o Tobie i poziomie Twojej inteligencji... nikt tu tez nikogo z blotem nie miesza, poprostu baaardzo żadko sie zdarza żeby osobe tak młoda bylo stac na takie auto... jakos sam zainteresowany nie protestuje, wiec może nie zabieraj głosu za niego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi