TommiB Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A ja ani nie mieszam z blotem, ani nie zazdroszcze. Dolaczylem sie tylko do opinii, ze post kolegi od RSa jest po prostu dziecinny i mnie niezle rozbawil. A czy kogos w wieku 23 lat stac na auto za 100tys bez niczyjej pomocy czy nie, to mnie juz zupelnia gila. Nijak to wplywa na moje zycie. Wrecz przeciwnie - zycze mu wiele radosci i dobrze ze chlopak ma Megane a nie Golfa GTI, Astre OPC czy Foke ST (choc wszystkie sa fajne ) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5qra Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 bo jak ktos ma 23 lata to go nie stac na taki samochod?? przeważnie tak :) ale ja mieszkam na Śląsku nie w okolicach stolycy - więc relacje są rózne. Tutaj 23-latkowie nie jeżdżą furami "over 100K" - p[odobnie jak w pozostałej części kraju. Ot tyle. Kolega bakutomek, napisał posta na poziomi 14-latka i dlatego taka reakcja. Sorry ale nawet Megi F1 z nikogo nie robi kogoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakutomek Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 śmieszne te forum (i śmieszni ludzie) to chyba ostatni moj post tutaj......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi