bronius Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 270hp i FWD cieżko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmalinatechno Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 mam meganke dci i mam bov'a :-P jak nie lubicie syczenia to nie polecam, mi się ono bardzo podoba ;) nawet chce dać tłumik mugen;] [ Dodano: 2009-05-05, 13:51 ] klee klee klee psss... klee klee klee psss... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toddy Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 A ile dałeś za tego bov'a ? Głośno psyczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmalinatechno Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 ja go kupiłem po znajomości... cena była bardzo mało (bez dociekania skąd i ile) ale działa naprawde dobrze, katuje meganke ile się da i turbinka nie chce się zepsuć:) a syk zależy przy ilu obrotach, najładniejszy jest przy 4 tyś.. wtedy bo bd słychać pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemoMCKP Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 rozumiem , że masz wersje 225km , z tego co mówił master's , bo robił te silniki dla kogoś :) , to one mają bardzo spore tendencje do nie trzymania serii wychodzi koło 200 w serii , po samym czipsie koło 40 kucy więcej , druga sprawa to bardzo słaby ori cooler tak samo jak w r26 , nie wiem jak u ciebie , ale w r26 jest straszne gardło między turbo a IC i to też przydałoby sie zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepa416 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 kmalinatechno, Zapodaj filmik i fotky xd :-P Są jakieś schematy na miejsce założenia zaworu blow off ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi