Sł@w Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam, w sobotę mam zamiar udać się na oględziny auta i możliwy zakup, ale jest to dość daleko ode mnie, mam prośbę czy jest ktoś z okolic i mógłby mnie obiec i obejrzeć auto-dać znać czy w ogóle warte jest tylu km przejechania. Poniżej link: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C12278832 Pozdrawiam i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Moim zdaniem kwestia sprawdzenia ale sam nie przepadam za tym autem. Jeździłem takim jako służbowym i nie polecam... chodzi mi głównie o sprzęgło które sprawia wrażenie papierowego i bardzo tandetnego. (wciskając zastawiałem się czy już się rozpadło :/ ) do tego lewarek i skrzynia biegów, trzeba dobrze się naszukać aby znaleźć kolejny bieg a sam lewarek chodzi jak w konsoli do gier. Reszta jak w każdym starszym francuzie :) , trochę trzeszczy, trochę piszczy ale jest komfortowo. Silniki również godne uwagi, nawet małe diesle są bardzo żwawe i oszczędne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi