xsosnax Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Witam jestem tu nowy jezdze obecnie clio sportem i mam zamiar sie przesiasc do megane sport:D i chcial bym czy ktos by mi mogl cos wiecej powiedziec o tym aucie wady techniczne itp itd spalanie mnie nie interesuje chcial bym sie tylko dowiedziec o tym aucie pod wzgledem technicznym no i jak z cześciami wyglada sprawa . i co sadzicie o tych ogladal je ktos czy moze cos slyszal? http://moto.allegro.pl/item1011002617_rs_2...ekna_ideal.html http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11691435 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C10429029 Pozdrawiam i z gory dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sartek Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 W niebieskim egzemplarzu poducha kierowcy jest z wersji po lifcie. Także jakiś mały dzwonik musiał być. Z kolei w tym czarnym skóra na fotelu pasażera wygląda na znacznie bardziej zużytą niż w przypadku fotela kierowcy, co jest nieco dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsosnax Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 a mozna wiedziec w ktorym roku nastapil lift i mniej wiecej jakie byly zmiany ktore widac na pierwszy rzut oka ?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel400 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2010 W tym czarnym nawet fotel pasażera ma regulacje wysokość :) Czyli albo to anglik po przekładce, albo miał wymieniane siedzenia i ktoś założył mu fotele od anglika. Lifting był w 2006 r, zmiany wizualne, to przede wszystkim inne lampy z tyłu, zegary, przednie lampy(ale w wersji RS są xenony wiec zmiany albo nie było, albo jest ona ciężko zauważalna) no i poducha kierowcy w wersji po lifcie ma ona taką chromowaną obwódkę wokół znaczka, a przed liftem jej nie ma. Tak na marginesie, ta ostatnia meganka tez jest przed liftingowa, a przez szybę kierowcy widać, że ma poduchę od wersji po lifcie, czyli też coś z nią nie tak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Po lifcie przyciski przy wyświetlaczy nie były umieszczone pod nim tylko obok niego i nie były podłużne a okrągłe (taki mały detal ale łatwo po nim rozpoznać) Z tych wszystkich ta czarna chyba wygląda na w miarę oryginalna ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsosnax Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2010 dzieki to bede małymi kroczkami szukał bez przypalania sie takowej :) no i powiem szczerze moze w najblizszym czasie wybiore sie obejzec ta czarna bo nom powiem szczerze w tym kolorze najbardziej by mi leżała : :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi