lukaszzd Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Jak w temacie tyle że zdjęcia a opis jestr nie po naszemu...http://www.renault-megane.cz/viewtopic.php?t=4518 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 można to by lepiej zrobić, wstawiając trochę mniejszy ekran i nie tracąc środkowych nawiewów, chodzi mi to po głowie, ale nie wiem czy nie lepiej fabryczną navi kupić bo tam będzie wszystko plug&play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 wyglada jakby to bylo jakims luznym materialem oblozone - beznadziejnie :/ ja bym to ladnie wyszpachlowal i w lakier cala deske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszzd Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 a nie lepiej może jakoś to wstawić tak aby na jakiś pstryczek elektryczek wyjeżdźało z deski rodzielczej (podszybie) tam jest pełno miejsca i można wyciąć jakoś miejsce aby mogło to spokojnie np. w pozycji pionowej wyjechać i napewno na parkingu nie żucało by się w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 jezus maryjan... toć to dandeta.. Zgadzam sie z bronusiem.. Mozna to zrobic to tak zeby wygladalo to podobnie jak np. lcs od nawigacji fabrycznej w m1ph2 :] Robil juz moze ktos cos takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 czy to sa aby te same auta? na zdjeciu 1 jest radio seryjne, na efekcie koncowym jest jakies ze zdejmowanym panelem pomysl niezly ale lepiej by bylo zamiast dolnych wskaznikow osobno podlaczyk kompa pod LCD co by wyswietlal te dane. Da sie to zrobic. GOsc ktory uczy mnie angielskiego handluje roznorakimi mikroprocesorami i zamonotwal sobie LCD w rowerze - pokazuje mu stan akumulatora, predkosc, ktore swiatla ma wlaczone (ma reflektory od malucha :)) cisnienie w oponach, jaki dzien, czyje imieniny, godzine i inne pierdoly :). Koles lubi majsterkowac :P chcialem od niego odkupic ten rower ale nie chcial :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Jak dla mnie to zajeżdża lekką wiochą - podkreślam jak dla mnie. Wykończenie pozostawia wiele do życzenia, itp, itd. Może w realu lepiej się prezentuje. Generalnie pomysł z LCD ciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 pomysł w sumie i dobry, ale wykonanie jest strasznie niedbale wszystko takie pokrzywione bllee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 luk dis, ciekawy czy jest składany ten panel LCD. Mam nadzieje że sie nie wypuściłem bo nie wydaje mi się że takie cuda montowali w megi :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 nomtowali, jest nawet w MR'ze opis tego, standardowa navi (tzn najwyzszy model ) i ekranik jest wysuwany z parapetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi