denim Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 Megane II z Katowic Bity przodem. Pełno drobnych rys. Przód się kupy nie trzyma- wszystkie plastiki krzywe itd. Szyba przednia z firmy guardian na dodatek i tak już do wymiany ( ma gwiazdkę w polu widzenia kierowcy). Więc będzie to już minium 3 przednia szyba w historii tego autka. Wizualnie wypada kiepsko. Radio CD na kasety :) . Wersja tak uboga, że nie wiedziałem, że takie są. Szyby na tzw korbkę, lusterka regulacja ręczna. Myślę , że autko ma dużo większy przebieg i było pewnie poleasingowe. Zdjęcia po niezłej obróbce. Z obu stron zderzak przedni nie łączy się z błotnikami. Przedni zderzak pęknięty, tył porysowany. Nie miałem okazji posłuchać silnika...więc tu się nie wypowiem. Ale tzw buda stan kiepski. Najlepiej albo solidna polerka (ale i tak nie da rady ukryć głebokich rys i rozjechanego przodu) PS co do woskowania to masakra listwy boczne i plastiki też są nawoskowane i wyglądaja lekko szaro jakby były czymś wymazane!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomaskce Opublikowano 2 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2010 a co bys chcial za 15tys ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denim Opublikowano 4 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Heheh autko do jazdy a nie całe to malowania i po przejściach :-P Ale to akurat dla Taty szukamy. Moje 8 miesięcy temu kosztowało prawie 2 razy tyle. Ale problem z kupnem był ogromny bo musiało być na fakturę VAT. Mniej jak 5 % takich aut jest. Bo wszystko na faktura marża albo prywatnie. Ogólnie Tata postanowił szukać aż znajdzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi