Wolfeno Opublikowano 19 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2007 jak tylko pojade poza miasto nic mi nie odbiera lub odbiera słabo. Antena wpieta w radio, na dachu bacik, o co chodzi ? czy te radia sa takie shiciarskie ? megane II rok 2004 radio z cd oryginal pozdr Wolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajman Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 to chyba jest standard bo u mnie jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Przykro ale u mnie jest OK zarówno w mieście jak i dalej. Ostatnio nawet w górach było też Ok ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 U mnie też tak było. W moim przypadku odpięty był kabelek anteny od wtyczki która jest po prawej stronie w tym plastikowym filarze na wysokości szyby. Nie wiem dokładnie jak to opisać... ;-) Ściągnąłem ten plastik i docisnąłem kabelek i działa ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi