lk73 Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Przeglądam wiele ogłoszeń z megi 1.5 dci i na niewielu widzę, jak np tu: http://otomoto.pl/renault-megane-ii-1-5dci...-C12574472.html aby pod maską były wszystkie plastiki - maskownice . Oczywiście na silniku są zawsze ;-) , ale np od strony prawej (gdzie aku) lub z lewej nie zawsze są. Czy były wersje Megi w których nie było tych osłon z prawej lub z lewej strony ? Pytam dlatego, że w wielu ogłoszeniach jest info że bezwypadkowy, a jednak brakuje jednej lub nawet dwóch osłon plastikowych :shock: . I jeszcze jedno pytanie :) Czy przejmować się wytartymi cyframi na gałce zmiany biegów, przy jakim przebiegu są one już wytarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nati Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Różnie bywa - widziałam auta, które mają po kilkaset tysięcy i gałki w dobrym stanie (seryjne). Czasem jak jest bardzo dobita, to handlarz gałkę wymienia. U mnie z kolei jest 100 tys. przebiegu i gałka poharatane trochę (kobieta jeździła - pierścionki, obrączki i różne takie). Niemniej jednak przy aucie z zachodu radzę zachować podwyższona ostrożność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jastu Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 Identyczna jak moja (tylko że ja mam 85KM) :) też nie mam elektrycznych lusterek mimo że w ogłoszeniu podali że są - i też dwa lata w kraju jeździła, po czym trafiła w moje ręce. Jak kupowałem swoja nie było dwóch maskownic - od akumulatora i od płynu do spryskiwaczy...ja bym się tym nie przejmował, nikogo pod maską wozić nie będziesz Sprawdź VIN, ewentualnie do ASO na badania i będziesz spokojniejszy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Tak, nie we wszystkich egzemplarzach są osłony aku i zbiorniczka płynu. To jest normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lk73 Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 ciach O to mi chodziło :-> Wielkie dzięki :) Regulamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi