Dave Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jest już temat o Coupe, zdjęć coupe jest pełno, zatem czas na classica i inne z rodziny meganek no to lecimy.... :) DAWAJCIE FOTKI!!! LEOS.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Obydwie strasznie wiejskie moim zdaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Megan II wyglada naprawde dobrze bardzo mi sie podoba, lecz Megan I troche zabardzo kolorowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroslaw Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 fakt fakt meg II zajebiaszczo wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Czas na zdjecia Renault Megane HB wrzcajcie jak macie podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 [ Dodano: 2007-06-20, 23:32 ] przód ma nieladnie zrobiony imho ale boczki i tył miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Oj.. ta megi II classic rządzi! ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 szpachlex, siatex, laminatex - OUT to jest moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Wg mnie sama nazwa "Classic" zobowiązuje. To elegancka limuzyna której tuning zewnętrzny powinien sprowadzać się do zmian drobnych detali /coś w stylu meganki Leosa/. Natomiast Classiki zapodane tutaj lecą wsią az huczy. Zwłaszcza ten pierwszy - czysty kosmos... wygląda jak Bat-mobil :) Wieś tańczy, wieś śpiewa... Co do hb to powiem ze jak dla mnie trochę zbyt "udziwnione" ale w sumie ujdzie. Muszę tu dodać ze nie jestem zwolennikiem agresywnego tuningu, wole raczej by zmiany ograniczyły sie do jakichś fajnych alufelg i paru drobnych dodatków a resztę kasy przeznaczyć na modyfikacje silnika i układu jezdnego wozu ;-) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptr Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 ciekawe: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 to jest ładnie zrobione auto z gustem, fala, gleba, szyby, i dopracowane idealnie wszystkie szczeguły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 kolek - popieram, oto przykład dobrego tuningu - wszystko z umiarem i w granicach dobrego smaku. Piękne autko ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 22 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 To jest robota! Gustownie z umiarkowanym szykiem ale elegancko. Z niczym nie przesadzone. I tak dograna w szczegółach. A diabeł właśnie tkwi w szczegółach :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Za dwa miesiące moze skończe moją to bedzie coś w tym stylu jak dałem foty powyzej, ale jeszcze duzo pracy przedemną i duzo pieniędzy do wydania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azagoth Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 a na tej stronce są fajne wygaszacze ekranu Meganek II i innych ze stajni Renault samochodów, tylko szkoda że nie ma tam Megane I http://www.renault.cz/download/index.php pozdrawiam wszystkich posiadaczy Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi