MrTea Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Radze sprawdzic czy macie gwizdki w podszybiu.. u mnie okazalo sie ze poprzedni wlasciciel wyciagnal je lub (to chyba bardziej prawdopodobne) mial wczesniej lepsze audio i je zabral ... Ktos pisal ze nie oplaca sie wymieniac glosnikow bez wczesniejszej zmiany radia... Nie zgodze sie, bo kazdy nowy glosnik bedzie gral lepiej od glosnika seryjnego ktory juz gra kilka lat... Ja po zmianie glosnikow na probe podlaczylem stare radio i gralo o niebo lepiej niz wczesniej 8-) ... Robur Ja u siebie zalozylem na tyl Alpine SXE-1325S ... Tez nie chcialem jakis audiofilskich tylko w miarę porządne dobrze grające.. Koszt nie duży a jakość dzwieku naprawde spoko. A u siebie podobnie jak Ty mam JVC, tylko model KD-G632 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robur Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 dzięki MrTea za poradę - pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi