flyski Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Witam Jedno małe pytanie odnośnie zegarów w Megane II. Czy te zegary różnią się między sobą jeśli chodzi o silnik 1.5 dci i 1.9 dci? Chodzi o zakres obrotów i prędkości? pzdr PS. Jak kupię MEGI to przedstawie się oficjalnie z fotkami =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driver Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Widziałem że obroty są inne, predkości są te same. Chyba że masz licznik od RS to wszystko jest inaczej nawet obrotomierz i predkościomierz są na odwrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 1,5 ma 5000rpm a 1,9 7000rpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchutki Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 to jest wszystko posr.... bo ja mam 1,5 dCi a mam licznik wyskalowany do 7ooo rpm. trochę dziwne, ale chyba dopiero w późniejszych wersjach wprowadzili licznik wyskalowany do 5000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ja mam 5k rpm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 ja tez mam do 7 tyś i co najdziwniejsze u mnie nie ma czerwonej skali... to oznacza ze można ciagnąć silnik do odcinki... ;-) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi