kudlaty Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 Przyłączam się wszystkimi częściami ciała,wczoraj pod marketem nowy nabytek na lewych tylnych dzwiach,te naklejki powinny być przyklejane dla tych co obijają na środku przedniej szyby i żeby łatwo nie zeszła :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek127 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 powinno być żeby się po małym kawałeczku do odklejania żeby miał roboty na parę godzin i nic nie widział, podobno tak wykurzono ludzi w Warszawie co parkowali na miejscach dla niepełnosprawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja jestem za zawieszką ;) lub za naklejką nalepianą od środka ;) jak będzie znana cena to dajcie znać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikuta Opublikowano 17 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2010 ja też jestem za... już mam dość znajdowania nowych śladów na mojej megi... a swoją drogą jak widzę że jakiś delikwent nawala drzwiami w drugie autko to po prostu zwracam mu uwagę i jak narazie tylko jeden miał jakieś obiekcje ale po jednym lekkim kopnięciu w jego śliczne autko zrozumiał co do niego rozmawiam...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elinor Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wczoraj sobie wychodzę z basenu...patrze..no i masz - wgniecenie i duże przerysowani prawy tył - jakbym dorwał gnoja to nie wiem co bym mu zrobił, a teraz pozostaje mi odkładać aby to zrobić Akcja akcją..ale i tak znajdzie się pełno delikwentów którym to wszystko zwisa czy kogoś zarysują czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Dobry pomysł. Popieram w każdym calu. Do tej pory aby ustrzec się tego problemu parkowałem na końcach marketowych parkingów, lub nietypowo pod skosem. Akcję taką powinny promować też takie programy jak choćby TVN Turbo bo problem jest globalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Szymansk Opublikowano 18 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2010 Ja też poproszę o 2 sztuki. [ Dodano: 2010-07-01, 11:56 ] I co z tymi etykietkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi