student4ec1 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jak pokazuje u Was spalanie chwilowe w Waszych Megankach :) Jeżdziłem Meganą teścia też 1,5 dci tylko 80KM i spalanie chwilowe pokazywane było na kompie dość elastycznie, tz. zmiany były płynne, a u mnie to spalanie chwilowe (wartości)mocno i szybko skacze, nie jestem nawet w stanie zobaczyć cyfry po przecinku :shock: to normalne :) Autko przebiegu ma 151 kkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 U mnie też pokazuje płynnie, ale ja tez mam 80 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 u mnie tez płynnie tylko moja ma 80km.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 znajomy ma podobny problem, kiedys bylo plynnie teraz cyfry po przecinku lataja jak dzikie wlacz tryb testowy zegarow moze cos wykaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 o cholera to moze wtryski chcą mi powiedzieć bye ?? Jak włączyć ten tryb serwisowy i na co zwrócić uwagę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlon Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Ja mam wersje 100 i pokazuje plynnie, 40 000 przebiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ja mialem jeden raz taki efekt jak dojezdzajac do swiatel puscilem gaz, biegu nie wyrzucilem, nacisnalem na hamulec no i przez moja nieuwage zgasl silnik... po odpaleniu najpierw gasl mi chyba ze 3razy, a potem wystepowal taki wlasnie efekt jak u ciebie, ze bardzo szybko zmienialy sie te wskazania... po dluzszym postoju wszsytko wrocilo do normy... tylko ze moj to benzyna, ale moze to wina jakiegos bledu, moze sprobuj aku odpiac na 15min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 słuchajcie......termin serwisowy minał (wymiana oleju), może to dlatego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 moze... sprobuj skasowac inspekcje olejowa albo skasuja ci przy wymianie w serwisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazlo1 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 W mojej MII dci 80km tez działa płynnie,podepnij komputer może on prawde ci powie. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 zrobiłem przeglad serwisowy, wymiana oleju i kasowanie inspekcji.......teraz wskazanie chwilowe pozakuje płynnie....pozostał mi tylko jakiś bład w kompie. Przymierzam sie do zakupu jakiegoś interfejsa i bedę sam diagnozował furkę 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 nic to Ci nie da... interface'y ktore da sie podpiac do MII niewiele pokazuja, cud ze cokolwiek pokazuja, natomiast wszystko odczytasz CLIP'em... ten jednak kosztuje nadal kilka tysiecy zlotych, nawet na alledrogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
student4ec1 Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 o cholera :evil: do Audi miałem interfejsik do VAG`a za 70 zł i mozna było odczytać wszyściuchno :roll: :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi