sowix Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 witam, jak w opisie... mam meganke 1-ke z 97r classic, jak zapewne wiecie w tych modelach sa na dachu takie 2 gumowe listwy, zakupilem sobie rower wiec zaczalem kombinowac jak by tu bagazniczek wrzucic na dach, i probujac zdjac listwe (myslalem ze tak trzeba:)) pekly mi dwa zatrzaski ktore ja trzymaja i teraz troche odstaje:/ wie ktos moze gdzie mozna dokupic takie zatrzaski / zapinki??? z gory dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Możesz je kupić tylko w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Nieprawda Można takie dostać bez problemu. Są 2 rodzaje. Taki: za 15 zł za 10 sztuk (niestety tyle trzeba kupić) i taki: za 50 zł za 10 sztuk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowix Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 o wlasnie tego szukam:) a dokladnie tego pierwszego. mowisz ze mozna to dostac bez problemu, znasz moze jakis sklep gdzie to dostane, ja w paru bylem i jakos cienko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Znam. Ja w nim pracuję mogę Ci takie coś zamówić i jak odbiorę w sklepie to później Ci wyślę. Jak coś to pisz na PW. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ziolo mogłbys mi podac adres tego sklepu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Sandomierz ul. Przemysłowa 3 [ Dodano: 2007-06-30, 14:42 ] P.S. te spinki będę miał na sklepie we wtorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 dzieki ziolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie ma sprawy. A jesteś gdzieś z tych okolic Radek? Będziesz u mnie w sklepie? Pozdro [ Dodano: 2007-07-03, 18:59 ] Te plastiki już mam. Też chciałem dla siebie ale że trzeba kupić całe 10 sztuk to mam wszystkie 10. Ile jest potrzebne do zamocowanie dwóch listew? Bo jak mniej to mogę odsprzedać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowix Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ziolo odpisalem ci na privie.. jak masz jeszcze te zapinki to sie dogadamy.. a teraz jeszcze pytanko do wszystkich przy okazji.. musze zdjac tylny lewy boczek w drzwiach aby wymienic ogranicznik, ma ktos jakies pomysly jak to zrobic aby znow nic nie polamac:))??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Jest gdzieś do tego instrukcja na forum. Tylko nie wiem gdzie :-/ ale ja mam ją na kompie. Podaj mail to Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowix Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 dzieki ziolo moj mail to [email protected] z gory dzieki :) tam na PW ci zostawilem jeszcze mesage;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 No i masz wysłane ja też zostawiłem Ci coś na PW. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowix Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 dzieki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek66 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam.Tez mam problem z tymi listwami gumowymi.Kupilem Scenica i cos mi te listwy odstaja.Zagladalem pod nie i zadnej spinki tam nie ma.Tylko poradzcie mi teraz jak to rozpoznac ktore spinki sa odpowiednie bo jak widze wyzej Ziolo podaje dwa rodzaje.Scenic 2001.Dzieki.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi