damius2 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Nie wiem czy masz juz odpowiedz ale do scenica sa te pierwsze spinki. Przed wakacjami chcialem zmienic te listwy na plastiki bo 99r maja plastiki ale nie moglem ich dostac. Podpatrzylem u kolesia na parkingu ze najzwyczajniej wycial dziury w gumach i zalozyl poprzeczki. Jest to rozwiazanie przy ktorym poprzeczki zostaja na stale bo inaczej beda widoczne dziury. Jednak spisuja sie i polecam ten sposob. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Jak coś to spinki ze zdjęcia nr 1 mogę załatwić nowe. A zdjęcie nr 2 to jak się okazało spinki do listew na drzwiach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowix Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 tak, potwierdzam, ziolo moze zalatwic nowe, sam od niego kupilem i wszystko przebieglo bardzo sprawnie:))) pozdro ziolo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek66 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam.Z tego co sie orientuje to do tych gumowych listew ktore posiadam w Scenicu nie ma zadnych plastikow.Podgladalem na parkingu w innym scenicu listwy mial te same tylko nie odstawały tak ale zadnych plastikow nie widzialem.Przypuszczam ze poprzedni wlasciciel czesto te listwy sciagal (np do zalozenia bagaznika) i tak sie zdeformowaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damius2 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Daje reke uciac ze normalnie te plastiki sa jednak bez zdejmowania ciezko je zobaczyc. Sam teg doswiadczylem na swojej "reni". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dzięki sowix. Zawsze chętnie służę pomocą ;) mam też w domu Scenica z 98 roku i tam te spinki chyba są troszkę inne. Ale to nie problem. Jutro obczaję czy da się załatwić i takie i dam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gunsior Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam. Wiem, że już trochę mineło od ostatniej odpowiedzi w tym temacie, ale nie chcę zakładać nowego. Mam podobny problem, spinki można mupic na Allegro, ale nie umiem znaleźć listew z oryginalnymi wypustkami (okienkami). Nawet nie wiem ile moga kosztować i jak fachowo sie nazywają. Wpadłem na pomysl, żeby te zwykłe gumowe wumienić na te z wypustkami i założyć bagażnik. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi