czorcia7 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Panowie posiadam renówke z oryginalnym radiem Philipsa Radiosat 6000 Na radyjku jest napisane cos takiego oraz puste wejście ISO Jak rozumieć słowo 'control'? Czy to oznacza ze nie ma sterowania na zmieniarke czy ze radio jej nie obsługuje? Jezeli nie to do czego służy to puste wejscie? Znalazlem polska instrukcje obsługi tego radia ale nie ma w niej zadnych danych, numeracji, opisów itp modeli ktore Jeśli ktoś wie bede wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artih Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 CD Control Changer zawsze oznacza, że radio obsługuje zmieniarkę płyt CD ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorcia7 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 OK, Problem w tym ze nie jestem pewien czy tam nie jest napisane 'NO cd changer control' to pierwsze słowo jest zamazane. Dlatego tez dałem tą fote z wejściami do radia. Jeżeli radio nie obsługuje zmieniarki to jest info o tym na radiu czy po prostu nic nie ma na temat zmieniarki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkowalczuk Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Witam Jeżeli jest radio ze sterowaniem zmieniarka to radio ma dodatkowe opisy na przyciskach cd changer controll czy jakoś tak - u mnie to występuje nad przyciskiem 3 i 4 Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi