hardenne1 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam, Po przekopaniu internetu w poszukiwaniu optymalnego zestawu CB wybór padł właśnie na taki: Lafayette Trucker + Wilson Little Will. Warunków było pare: cena 350-550 zł za cały zestaw, antena do 100 cm, bo dłuższa nie wyglądała by fajnie na 3-drzwiowej megance, dobre parametry. Radio fajne i podświetlenie zielone do mojej megany pasuje 8-) Parametry też nie są złe. A antenka taka, bo schludna i mocno się trzyma. Pod uwagę brana jeszcze była antena Sirio AS 100, ale wygląda "standardowo". Do 100 cm chyba będzie Wilson lepszy no i estetyka też się liczy ytanie czy czy to radio współgra z tą anteną? Co sądzicie o takim zestawie? Zły pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aveo Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Zastanawiałem się nad tym radiem, dzisiaj testując i oglądając je stwierdziłem że jednak do Fluence będzie trochę za duże. Wybrałem Lafayette Ermes i jestem zadowolony. Pomimo braku RfG, ASC ładnie wycina cały śmietnik i zostawia to co potrzebne nie rwąc rozmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Estetyka, estetyką, ale imo Little Will to nic rewelacyjnego. Na moim Classicu nie dawała się dobrze zestroić, podobnie jak i u szwagra na Volvo V40. Za 30 zeta więcej masz Sirio ML145, chyba najlepsza magnesówka, ładnie się stroi i duży zasięg, a te 40 cm więcej na aucie, aż tak bardzo nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi