ziolo Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam. Jestem z Sandomierza. Niech zgłoszą się w tym temacie osoby mieszkające niedaleko z woj. świętokrzyskiego i podkarpackiego. Urządźmy sobie jakieś spotkanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 [Cięcie] KIELCE Proszę nie robić cytowania 1:1 jak odpowiadasz bezpośrednio pod cytowanym postem - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Spoko. Czekamy dalej na resztę ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Piszę się na to - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 no ja z KIELC jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Super. Niech się zgłosi jeszcze więcej osób i spotkanie załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zadi8 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 W najbliższą niedzielę, tj. 08.07 świętokrzyski Klub Renault TIKUR organizuje spocik połączony z grillowaniem. Wstępnym miejscem jest Cedzyna. Start o 13.00. Może najpierw tam się spotkamy? Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ktos zamiesci info w zlotach? czy mam bawic sie w forum-władnego i przeniesc post? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Na razie nie wiemy gdzie i kiedy więc jeszcze nie przenoś ;-) jak ustalimy to sam zrobię tam temat. A co do Cedzyny to z miłą chęcią tylko chyba ja wtedy nie mogę. Ale zobaczę co da się zrobić. A jest tam jakiś wjazd? Za co się płaci i ile? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 mozna spokojnie wrzucic temat "do uzupelnienia" z samymi X'ami, na zebranie chetnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 ja też jestem zainteresowany mieszkam w okolicach stalowej woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 mozna spokojnie wrzucic temat "do uzupelnienia" z samymi X'ami, na zebranie chetnych. spoko tak zrobię jutro. Radek to bardzo spoko. Żeby było nas jak najwięcej. A co z tymi spinkami na dach? Bo nic się nie odzywasz? Chcesz takie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Wiesz ziolo troche jestem zapracowany teraz i nie mam czasu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziolo Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Rozumiem. Ale słuchaj co do spotkania to wiesz ono nie jest już. Najpierw trzeba zebrać ludzi itd ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekb351 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 ale temay mozna juz zamiescic w dziale Zloty / Spotkania ;-) [ Komentarz dodany przez: DrNO: 2007-07-04, 19:18 ] jak pisalem wyzej: popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi