Mastem Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam czy zna ktos jakis sposob na zalozenie zegarow z obrotkiem do megane I z 96r w ktorej sa zegary ze zwyklym zegarkiem odmierzajacym czas :/ ?? jesli ktos moglby podeslac jakis schemat polaczeniowy lub cos w tym stylu bylbym wdzieczny. Pozdrawiam. p.s moj mail to [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sintar Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Witam! Sprawa była juz poruszana na forum. http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=437 Sam mam podobny problem - równiez nie mam obrotomierza, początkowo wydawało mi sie ze to tylko kwestia zakupu zestawu zegarów z obrotkiem i podpiecia odpowiedniej wtyczki, ale z tego co przeczytałem w powyzszym linku wydaje sie ze gra nie jest warta świeczki, no chyba ze ktoś dobrze zna sie na elektryce/elektronice Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi