gng Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Witam! Jestem zainteresowany kupnem Meganki w kombi, a konkretniej tego egzemplarza: http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C13762301 Byłem wczoraj oglądać i jedyne co mnie niepokoi to ze silnik się trochę trzęsie na jałowych obrotach (w kabinie tego nie czuć bardzo, ale widać po otworzeniu maski). Gdzieś na forum przeczytałem że może to być wina poduszki silnika. Chciałem się również dowiedzieć czegoś więcej o tym silniki 100KM bo jest on zadko spotykany i na co ew. zwrocic uwage. Jeszcze jakby koledzy mogli mi napisać gdzie najlepiej w Krakowie sprawdzić to autko dokładnie przed zakupem. Domyślam się że w ASO, pytanie tylko w którym? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meguś Opublikowano 3 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Przed zakupem sprawdź koniecznie klimę bo nawala dosyć często silnik jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi