Kyle Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Witam. Znalazłem w komisie taką oto megankę http://otomoto.pl/renault-megane-1-9-dci-k...-C14149085.html Jutro chciałbym sprawdzić ją w serwisie i jeśli będzie ok to zapewne się zdecyduję, moglibyście podpowiedzieć co myślicie o tej ofercie i na co szczególnie zwrócić uwagę w tym modelu konkretnym? Z Renault mam zerowe doświadczenie Z takich dodatkowych rzeczy, komputer pokazuje średnie spalanie 6.7, w środku wygląda ok (widziałem na żywo), ale widać, że ktoś nią jeździł - jakieś tam normalne ślady użytkowania, ściągnięta z Belgii. Koniecznie powinna być sprawdzona w ASO renault, czy wystarczy zwykły warsztat ze sprzętem? :P I ile takie coś kosztuje w ASO? Z góry dzięki za odpowiedź :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebus Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 witam, byłem ostanio w podbniej sytuacji i zdecydowałem sie na ASO. Nie znam sie za dobrze na samochodach wiec musiałem komuś zaufać więc zdecydowałem sie ze najlepiej to sprawdzą właśnie w autoryzowanej stacji. W Krakowie policzyli sobie 200 zl, dodatkowo sprawdzili mi kiedy ostanio auto było serwisowane w ich sieci ( podali dane kiedy to było, z jakim przebiegiem itd). Ogólne jestem zadowolony. Sprawidzili: zawieszenie, lakier ( powiedzieli co było robione ) podłączyli pod kompa i zrobili te wszystkie testy. Wydaje mi sie że 200 zł to nie jest zbyt wygórowana cena jeśli się chce kupić samochód za kilka-kilkanaście tyś. Nie wiem czy w jakieś stacji zrobili by to lepiej, wydaje mi się ze dobry zaufany mechanik wystarczy. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi