barman82 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Czy zakładał ktoś alu ramki w liczniku scenica z mojego modelu?Jeśli tak prosze o pomoc jak wyjąc licznik?Czy trzeba rozłączać baterię przed odłączeniem licznika?A może jakieś fotki? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 aku rozlaczac nie musisz, zeby wyjac zegary musisz zdjac gorna polke (ta sie trzyma na dwu srubach pod oslonkami gwizdkow i na paru zatrzaskach, jesli mowa o SI). jak ktos ma wiecej info prosze pisac. aj tylko wiem pobieznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman82 Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 rok 99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 czyli juz ph2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman82 Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttom Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Jeśli możesz to rób zdjęcia jak będziesz zakładał te ramki. Myslę że będzie kilku zainteresowanych na forum. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Nie myslałem że to będzie takie proste.Nie robiłem fotek po kolei bo nie było sensu.Wystarczy zdjąć maskownice głośników przy słupkach,wykręcic dwa torxy i zdjąć górną część deski.Póżniej pozostaje odkręcic licznik mocowany na 3 torxy i wypiąć kostki(2).Następnie zdejmujemy przednią szybkę licznika(zatrzaski) i odkręcamy z tyłu licznika 5 albo 6 śrub aby zdjąć ramki plastikowe na które mocujemy jak w instrukcji(bez klejenia) zaginamy do srodka długopisem delikatny kołnierzy który jest z tyłu alu ramki. A tak wygląda efekt końcowy:) [/hide] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Wygląda super. barman82, ile kosztowały i gdzie kupiłeś te ramki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 61zł z przesyłką http://dido.win.pl/sklep/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttom Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Czy trzeba zdejmować wskazówki albo coś innego kombinować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Żadnych wskazówek. Tylko odkręcasz te plastikowe ramki co na zegarach są. Naprawde proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttom Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No to git. Też chyba sobie zamówię bo falnie wyglądają. A tarcze miałeś białe oryginalnie czy sam zmieniałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barman82 Opublikowano 11 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Takie były tarczki. Mam wersje FIDJI chyba rzadko spotykaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 No ladnie to razem wyglada U siebie tez moze zrobie cos podobnego po wakacjach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk_Kal Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 powiem szczerze ze i mi sie to spodobalo... jednak co jak co ale na bialym lepiej widac czarne niz na odwrot... ale to jeszcze poczeka, bo albo jak przyjade do polandii albo poszukam tego tutaj... choc pewnie takie bajery sa na ebayu... ale pomysl swietny.... musze zaczac troszke odmladzac moja Megi hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi