molczas Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Witam, przed chwila cos dziwnego stało sie z moim Scenicem, stałem na światłach i jak go przykazowałem z silnika wydobywały sie dziwne odgłosy tak jakby coś w środku latało i więcej obrotów tym szybciej, tak jakby coś sie posypało w silniku ale nie wiem co... normalnie dojechałem do domu otworzyłem maske i zobaczyłem z przodu ze jest pęknięta osłona kolektora, proszę o pomoc czego to są obiawy i czym to może skutkować ,dziękuje za wszelkie informacje pozdrawiam [proszę o poprawne nazewnictwo tematu "POMOCY" nic nie mówi o problemie] -Robak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 może pasek akcesoriów Ci się wystrzępił? daj zdjęcie bo twój opis jest bardzo kiepsko sformułowany :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
molczas Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Wydaje mi sie ze śruba z osłony rozrządu wpadła do środka i dlatego osłona jest pęknięta [kolego zwracam po raz drugi uwagę na nazwę tematu] -Robak [dziękuję za poprawę] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi