m@riobros Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Witam, pytanie do użytkowników Scenic-ów III: czy w Waszych autach przy bardzo delikatnym naciskaniu pedału hamulca macie wrażenie, że pedał się rusza na boki? Można te ruchy / luzy również wyczuć, gdy rzeczony pedał próbuje się poruszyć ręką. Pierwszy raz się z czymś takim zetknąłem, więc zgłosiłem zagadnienie w ASO. Diagnoza: TTTM, luzy muszą być, bo inaczej pedał by się zatarł :roll:. Rzecz w tym, że nigdy wcześniej się z niczym podobnym nie spotkałem, nawet w żadnym z trzech moich byłych trabantów 601 Scenic to moje pierwsze auto francuskie, więc nie wiem, czy to nie jest w nich norma? Posty piszemy w odpowiednich działach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deeper Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Moze nie w scenic, ale mam to samo w nowej coupe. Troche mnie to zdziwilo, bo wczesniej w 10 letniej avensis ani w 18 letniej vectrze z czyms takim sie nie spotkalem. Wkurza bo halasuje i lata lekko na boki. Niby z tym jest wszystko ok i tak ma byc. Mi sie wydaje, ze w samochodach za ponad 60 tys nie powinno cos takiego wystepowac. No ale coz... w serwisie uwazaja inaczej. ps. mimo, ze wyglada jak by mial zaraz odpasc... to po przejechanych 36tys km nadal tam jest. wiec to chyba kwestia takiej urody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@riobros Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi